Het laatste nieuws over project Geleenbeek

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? volg ons dan ook op Social Media.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn

Winter stop

16-01-2021

De dagen zijn weer kouder en korter, de bomen zijn weer kaal en velden weer grauw en grijs. Omdat de documentaire zich afspeelt in de warme zomerdagen lassen we voor dit project een winterstop in en besteden we onze tijd in andere projecten.

Tevens wordt er nu ook hard gewerkt aan de renovatie van de beek in het stadspark van Sittard. Zodra de winter voorbij is pakken we de draad weer op.

Editen, editen, editen

26-12-2020
Zoals de titel het al zegt, we hebben inmiddels genoeg beeldmateriaal verzameld om de eerste verhaal lijn te editen. Maar we naderen het einde echter zullen we nog een paar keer naar locatie moeten gaan om de laatste beelden te schieten maar hiervoor zal het weer zomer moeten zijn dus we nemen even een winterslaap.

Al 140 geluid effecten

09-12-2020

Alleen al in de eerste 3 chapters (24min) van de docu zitten al 140 geluids effecten. dat beloofd wat te worden.

Hoelang de docu uit eindelijk gaat duren is ook voor ons nog een verassing.

Vroeg uit de veren

01-08-2020

Het beloofd een lange dag te worden dus daarom zijn we vanaf 05:30 al onderweg naar onze eerste locatie zodat we de Geleenbeek in de vroege ochtend kunnen ervaren zodat we mooie beelden kunnen schieten wanneer de beek langzaam ontwaakt.

2021 Nieuwe wetgeving

03-01-2021

Sinds 31-12-2020 gelden er nieuwe regels omtrent het vliegen met drones. Dit heeft ook invloed op het project, maar inmiddels hebben we de bijscholing met succes afgerond en hebben we onze nieuwe certificaat in ontvangst mogen nemen.

FF iets anders.

20-12-2020

Het ontwikkelen van onze documentaire doen we als tussendoortje en als de tijd het toelaat. We blijven natuurlijk ook druk bezig met de overige klussen en projecten.

Even met andere dingen bezig zijn in onze vrije tijd is verversend en brengt ons op nieuwe ideeën die we kunnen toepassing in het project.

We zijn weer op pad

21-11-2020
Na een korte break hervatten we onze werkzaamheden weer op de reden van de onderbreking waren de weersomstandigheden die niet overeen kwamen met de verhaal lijn, je wil natuurlijk niet hebben dat je tijdens het bekijken van de docu dat je in het ene shot in hartje zomer zit en op het volgende moment midden in de herfst.

Trailer klaar

02-01-2021

Onze eerste trailer over de documentaire is klaar en hebben we hem inmiddels gepresenteerd op onze social media kanalen. Na verwachting zal de documentaire medio 2021 uitkomen.

De tailer is nu te zien op ons YouTube kanaal.
https://www.youtube.com/watch?v=YtIedZffyY8

Tegenslag

10-12-2020

Tijdens een opdracht in het bos hebben we onze Mavic drone tegen een tak aan gevlogen. We hebben gelukkig meteen kunnen opsturen voor reparatie. hopelijk hebben we hem snel weer terug. Ondertussen vliegen we gewoon door met de Inspire.  

Het risico van het vak zeggen we maar.

De eerste opnames

12-08-2020

De eerste drone beelden zijn een fijt. Na lang plannen en voorbereiden hebben we de eerste locatie bereikt waar we mogen opstijgen. De rest zal nu als een lopend vuurtjes volgen. We kunnen zelfs melden dat we voor op het schema liggen dat beloofd veel goeds.

Copyright © TS Drone 2020 - 2021. All rights reserved.