TS Drone is ook lid van enkele vrijwilligers organisatie waarvoor we regelmatig uitrukken.

Op deze pagina's lees over deze organisaties.

ee82521a-c05b-4be2-a772-a6641422e0d7_edi

Sar Nederland is een efficiënt inzetmiddel die op professionele en gestructureerde wijze gebieden kan doorzoeken, dit samen met andere hulpverlenende instanties zoals politie/kustwacht, KNRM en brandweer. Samen met onze partner 112-water kunnen we op efficiente manier de wateren doorzoeken met meerdere sonarboten. 

 

Onze ondersteuning bestaat uit getrainde en gedisciplineerde manschappen die door politie en/of familie kunnen worden ingezet bij gecoördineerde zoekacties naar vermisten op het water en/of land. Door onze transparantie, expertise, kennis en gedrevenheid hebben wij een grote meerwaarde bij het zoeken naar vermisten.

 

Binnen 2 uur kan ons team al assistentie verlenen, waarbij we de planningsfase van een zoekplan opstellen via een kaartsysteem en onze specialistische elementen kunnen gaan inzetten.

Bron: www.sarnederland.nl

127282418_10215391223648370_801654910916
honden-australie.jpg
omslagfb-11-1_edited.png

Jaarlijks raken er 13.000 huisdieren vermist in Nederland. Honden zijn hier helaas een groot deel van. Speurhondenteam Zuid-Holland die tevens door heel Nederland actief is zet zich in om deze honden weer te herenigen met hun baasjes. In deze vrijwilligers organisatie bundelen getrainde speurhonden en drones hun krachten. 

Meer weten over dit team en hun werkwijzen bezoek dan hun website.

 

www.dogalert.nl/speurhondenteam-zuid-holland/

download_edited.png

Is je hond vermist? Wij kunnen helpen?

Wij werken als speurteam geheel onafhankelijk, voor zowel zoekteams als eigenaren van een vermiste hond. Een speurverzoek kan ingediend worden

Ons speurteam werd in 2016 opgestart voor vermiste honden. Het team bestond toen uit 3 teamleden en 2 speurhonden; genaamd Diego en Noah. Deze twee kanjers zijn de inspiratie geweest voor de teamnaam; DiNo’s DogSearch.

Wij werken in Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht. Andere regio's zijn bespreekbaar.

Indien we aanvragen krijgen en wij hebben geen speurhond ter beschikking, wordt deze aanvraag verder uitgezet bij onze speur collega's.

Bron: Facebook.com/Dinosdogsearch

fgh.jpg
lele.jpg

Natuur Drone Netwerk

Jaarlijks worden er honderden reekalfjes en ander wild de dupe van het grote maai verkeer. Reekalfjes verschuilen zich graan in het hoge gras om te rusten of juist te schuilen, sterker nog wanneer deze reekalfjes lawaai horen hebben ze het instinct om zich te verschuilen in deze landschappen en staan ze weer op wanneer het geluid weer verdwenen is. Maar juist door dit natuurlijke instinkt loopt het vaak slecht met deze dieren af.


De gebroeders Borre kwamen op het idee om het maaiveld van tevoren te scannen met een drone, die op enkele tientallen meters hoogte boven het veld vliegt. Dankzij een speciale camera wordt eventueel wild eenvoudig opgespoord zodat de dieren tijdig verjaagd kunnen worden. 

Meer weten leest u in dit artikel.

> klik hier <