TS Drone is ook lid van enkele vrijwilligers organisatie waarvoor we regelmatig uitrukken.

Op deze pagina's lees over deze organisaties.

text klein.png

SOS DroneTeam NL is opgericht door TS Drone zelf, Al enige tijd ervaarden we dat de behoefte naar drone piloten tijdens vermissingen van mens of dier stevig aan het toenemen is. In sommige periodes waren er zelfs, en helaas meer zoekacties dan dat piloten beschikbaar waren.

Met de oprichting van deze groep werken we nu aan een "fast response team" die in actie kan komen wanneer de nood het hoogst is.

In deze groep kunnen hobby en beroeps piloten zich kenbaar maken als drone vrijwilliger en kunnen zoekorganisatie zich samenvoegen en snel met piloten in contact komen. Wanneer er vanuit een zoekorganisatie drone ondersteuning nodig heeft kunnen piloten hier meteen op reageren en aangeven dat ze zich willen aansluiten bij de zoekactie.
 

Klik >> hier << om naar de FaceBook pagina te gaan.

 

Wist je dat er zich in de eerste 24u nadat SOS DroneTeam NL werd gelanceerd er zich 142 piloten zich aangegeven om als drone vrijwilliger aan de slag te willen gaan.

honden-australie.jpg
omslagfb-11-1_edited.png

Jaarlijks raken er 13.000 huisdieren vermist in Nederland. Honden zijn hier helaas een groot deel van. Speurhondenteam Zuid-Holland die tevens door heel Nederland actief is zet zich in om deze honden weer te herenigen met hun baasjes. In deze vrijwilligers organisatie bundelen getrainde speurhonden en drones hun krachten. 

Meer weten over dit team en hun werkwijzen bezoek dan hun website.

 

www.dogalert.nl/speurhondenteam-zuid-holland/

download_edited.png

Is je hond vermist? Wij kunnen helpen?

Wij werken als speurteam geheel onafhankelijk, voor zowel zoekteams als eigenaren van een vermiste hond. Een speurverzoek kan ingediend worden

Ons speurteam werd in 2016 opgestart voor vermiste honden. Het team bestond toen uit 3 teamleden en 2 speurhonden; genaamd Diego en Noah. Deze twee kanjers zijn de inspiratie geweest voor de teamnaam; DiNo’s DogSearch.

Wij werken in Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Utrecht. Andere regio's zijn bespreekbaar.

Indien we aanvragen krijgen en wij hebben geen speurhond ter beschikking, wordt deze aanvraag verder uitgezet bij onze speur collega's.

Bron: Facebook.com/Dinosdogsearch

fgh.jpg
lele.jpg

Natuur Drone Netwerk

Jaarlijks worden er honderden reekalfjes en ander wild de dupe van het grote maai verkeer. Reekalfjes verschuilen zich graan in het hoge gras om te rusten of juist te schuilen, sterker nog wanneer deze reekalfjes lawaai horen hebben ze het instinct om zich te verschuilen in deze landschappen en staan ze weer op wanneer het geluid weer verdwenen is. Maar juist door dit natuurlijke instinkt loopt het vaak slecht met deze dieren af.


De gebroeders Borre kwamen op het idee om het maaiveld van tevoren te scannen met een drone, die op enkele tientallen meters hoogte boven het veld vliegt. Dankzij een speciale camera wordt eventueel wild eenvoudig opgespoord zodat de dieren tijdig verjaagd kunnen worden. 

Meer weten leest u in dit artikel.

> klik hier <

Hart Limburg Zuid

Stichting Hart Limburg Zuid helpt bij het opsporen, invangen en herenigen van huisdieren met hun eigenaar. Zowel bij vermiste als gevonden huisdieren … 

See more

Stichting Hart Limburg Zuid helpt bij het opsporen, invangen en herenigen van huisdieren met hun eigenaar. Zowel bij vermiste als gevonden huisdieren kunnen wij ondersteuning bieden, hierbij maken wij gebruik van een breed netwerk. Wij doen dit op vrijwillige basis met een gemotiveerd en professioneel team met jarenlange ervaring en geavanceerde materialen.

Meer info op de website: hartlimburgzuid.nl

Bron: Facebook.com/hartlimburgzuid

kasteel_edited.jpg